Priser Tandläkare Stockholm

Förmånliga priser på tandvård i Stockholm – våra tandläkare hjälper dig

Vi garanterar att du alltid får ett kostnadsförslag innan behandling. Kostnadsförslaget är ett ömsesidigt avtal mellan parterna patienten och oss, där det tydligt framgår vem som är patient, vilket ingrepp som avses, kostnad och tidpunkt samt vilken tandläkare som utför behandlingen.

ÅTGÄRD
PRIS
Undersökning (inkl. 4 rtg-bilder, kostnadsförslag)
935:-
Röntgen undersökning hela bettet
1150:-
Flourbehandling
390:-
Ta bort tandsten
500 - 1000:-
Enytesfyllning, komposit och övriga material
850 - 1050:-
Flerytesfyllning samma tand , komposit
1250 - 1800:-
Kompositkrona
2550:-
Tanduttagning
1425 - 2000:-
Rotfyllning
4050 - 6250:-
Akut behandling
fr. 1325:-
Bettskena
3900:-
Opalescense blekning över - och underkäke
2500:-
BrilliantSmile kliniktandblekning
3500:-
Tandkrona (Metallkeramik, helkeram) 
6400 - 7400:-
Skalfasad
7000:-

priser tandläkare stockholm

Tandläkare i Stockholm med öppettider för din bekvämlighet

Vi vill att alla våra kunder ska kunna besöka oss när de själva vill-, kan och behöver. Vi jobbar året om och tar därför – som många andra tandläkare – inte ledigt och stänger för semester. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg med att just din tandläkare finns disponibel den dag du behöver göra ett besök hos oss.

Vi tror på att en relation mellan en tandläkare och en patient bygger på en ömsesidigt respekt och att detta är något man bygger över tid.

Hos oss hittar du den relation till den tandläkare som varar genom hela livet. Vi tar även med olycksrisken då vi sätter våra scheman och som alla vet så kan en olycka inträffa när som helst på dygnet. Det är därför viktigt för oss att snabbt kunna erbjuda den hjälp som kan behövas om något händer. Vi avsätter därför akuta tider som gör att du så fort som möjligt får den vård som är nödvändig för att dina tänder ska bli perfekta igen. Detta gör oss unika i Stockholm och är ytterligare en anledning till varför du ska välja oss som din tandläkare. Vi ska vara det trygga valet – oavsett vad som händer och vid vilken tid på dygnet något problem inträffar. Vi finns där för dig!

Boka tid hos våra tandläkare redan idag!